hirdetés
hirdetés

Gördül

Gördül - Mazda MX-5, frissítve  - kiskép

Mazda MX-5, frissítve

Növelt a biztonsági szintje, még jobbak a vezetési jellemzõi, valamint tovább csinosították belsõ- és külsõ dizájnját. Mazda MX-5, frissítve. Õsszel jön Európába.

Gördül - Új: Citroën C-Elysée - kiskép

Új: Citroën C-Elysée

A Citroën újdonsága egyértelmûen nem a nyugati nyugatnak tervezõdött: erre mutat a kiválasztott forma, a belepakolt motortípusok, valamint az, hogy extraként lehet rendelni a légkondicionálót.

Gördül - Kia javítókészlet - kiskép

Kia javítókészlet

Az autófényezésben és jármûipari védõfóliák készítésében profi AkzoNobel új, otthon is használható fényezésjavító készleteket kínál a Kia márkakereskedõi hálózatán keresztül.…

Gördül - Volvo: légzsák gyalogosoknak - kiskép

Volvo: légzsák gyalogosoknak

Felfúvódva a légzsák feltolja a motorháztetõt, amely tíz centiméterrel emelkedik meg, és ebben a helyzetben marad, tompítva ezzel az ütközést a gyalogos becsapódásakor. Volvo fejlesztés.…

Gördül - Idén Skoda Rapid - kiskép

Idén Skoda Rapid

Réskitöltõnek érkezik még várhatóan az idén a Skoda Rapid, amely a nagyobb Octavia és a kisebb Fabia közé illeszkedik be. Formaterv a Mission L alapokról indult.

Gördül - Új: Ford Tourneo Custom - kiskép

Új: Ford Tourneo Custom

Kisbusz-tudású, sportos kiállású, vállvonala látványosan emelkedik, trapéz alakú hûtõrácsa és erõteljes lökhárítói pedig szinte vonzzák a tekintetet. Ford Tourneo Custom- õsszel jön.

Gördül - Új Hyundai Santa Fe - kiskép

Új Hyundai Santa Fe

Hét légzsákkal, háromféle motorkínálattal, megújulva, aktív motorházfedéllel-jövõre jön az új Hyundai Santa Fe, tripla 5 garanciális csomaggal. Nagyobb és erõsebb.

Gördül - Ford Mondeo Titanium Luxury - kiskép

Ford Mondeo Titanium Luxury

Ford Mondeo csúcskínálat a Titanium Luxury: az ülések teljes Windsor bõrkárpitozása, az orr-rész gazdagabb kidolgozása, a LED nappali világítás, valamint a Ford Convers+ nevû modern kezelõfelület.

Gördül - Infiniti G37x S - kiskép

Infiniti G37x S

Ez az Infiniti G modellcsalád elsõ olyan változata, amelynél a legsportosabb S sorozat felszereltségéhez összkerék-meghajtású rendszer (AWD - All-Wheel-Drive) párosul.