hirdetés
hirdetés

Õszre új Yaris

A "kívül kompakt, belül tágas" koncepcióra épülõ új Toyota Yaris az elõdje által képviselt szinthez képest komoly elõrelépést jelent az intelligens térkihasználás terén.

Yaris ízelítõ

Didier Leroy, a Toyota Motor Europe elnök-vezérigazgatója ezt mondta az új Yarisról: "Az új Yaris a Toyota legjobb ajánlata az egyre fontosabb kisautó szegmensben. Ötletessége, minõsége és gazdaságossága miatt biztosak vagyunk benne, hogy megismétli a korábbi Yaris sikerét, és hozzájárul a Toyota európai eladásainak további fellendüléséhez, illetve ahhoz, hogy középtávon ismét évi egymillió jármûvet adjunk el."


A "kívül kompakt, belül tágas" koncepcióra épülõ új Yaris az elõdje által képviselt szinthez képest komoly elõrelépést jelent az intelligens térkihasználás terén. A közepes felszereltségi szinttõl szériaként adott Toyota Touch audiórendszer 15,5 cm átlójú érintõképernyõje új dimenziót nyit a vásárlók elõtt a könnyen kezelhetõ funkcionalitás világában. Sõt, az opcionálisan elérhetõ Toyota Touch & Go navigációnak köszönhetõen ez a modell áttörést jelent majd a megfizethetõ multimédiás kapcsolat terén. 


Az új belsõ térben kiváló minõségû anyagok és felületi kidolgozás található, a vezetõközpontú mûszerfal elrendezése pedig kifejezetten intuitív.
Az Új Yaris  háromféle felszereltségi szinttet és számtalan opciót kínál a jövõbeli tulajdonosai számára. Az erõforrások palettáján három motor szerepel majd: az 1,0 literes VVT-i és az 1,33 literes Dual VVT-i benzinesek, illetve az 1,4 literes D-4D turbódízel.

A harmadik generációs Yaris Magyarországi bevezetése októberben várható, de megrendelésére már a nyárközepétõl lehetõség nyílik a hivatalos Toyota márkakereskedésekben.


Kapcsolódó cikk.

Frissített Toyota Corolla

vp/gyári képek2011-06-26

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló