hirdetés
hirdetés

Új SSangYong tanulmány

A C200, egy városi egyterû terepjáró, a SsangYong Motor elsõ olyan modellje, amely önhordó karosszériával rendelkezik.

 

Egyterûen SUV
A SsangYong Motor elnöke, Hyung-tak Choi, a 79. alkalommal megrendezésre kerülõ Párizsi Autókiállításon leplezi  le a C200 névre keresztelt, egyterû SUV  tanulmányautót.

A C200, egy városi egyterû terepjáró, a SsangYong Motor elsõ olyan modellje, amely elsõkerékhajtású és önhordó karosszériával rendelkezik. A C200 a márka jövõbeli modelljeinek elõfutáraként új mérföldkövet jelent a Ssangyong közép és hosszútávú modellfejlesztési stratégiájában.

               Új szelek a SsangYong házatáján: önhordó kasztni, szoftabb terepezés

A C200 olyan mûszaki megoldásokat tartalmaz, mint a 6 sebességes manuális váltó és a 2000 köbcentis , 175 lóerõs motor. Az új model különlegessége, hogy intelligens, un. “cutting edge” alacsony súrlódású, állandó összkerékhajtást biztosító erõátviteli rendszer hajtja a kerekeket, ezáltal biztosít optimális vezetési élményt. A C200 környezetbarát autó, CO2 kibocsájtása megfelel a legújabb európai környezetvédelmi elõírásoknak, így az EURO 5 emissziós szabványnak is. A C200 egy olyan egyterû a városi terepjárók között, amely a csúcskategóriás megjelenésén és a környezetbarát kivitelezésén alapul.

A C200 tanulmányautó mellett a SsangYong Motor kiállítja a Párizsi Autókiállításon: a Rexton II, a Kyron, az Actyon, az Actyon Sports (Pick Up) és a Rodius  modelleket, annak érdekében, hogy tovább növelje az ismertségét  a  magas  színvonalú  és  versenyképes terepjáró modellpalettájának .

Kapcsolódó cikkek:

Új SsangYong Kyron

SsangYong tanulmány-szedán

Kapcsolódó oldalak:

A SsangYong hivatalos hazai weboldala

A SsangYong nemzetközi site

gyári képek2008-09-27

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló