hirdetés
hirdetés
  • 728_90
  • gyulai_fiat_tipo_sedan_728x90_180131

Sava újdonság

A Sava adapto speciális futófelületének összetétele biztosítja a nyári merevséget és a téli alkalmazkodást is.

Gumivitéz télen-nyáron
 
Télen szembe kell nézni az elõre megjósolhatatlan és folyton változó idõjárási körülményekkel, valamint a változatos útviszonyok és felületek kihívásával. Azokban a régiókban, ahol enyhe a tél, az olyan négyévszakos abroncsok, mint a Sava adapto együtt kínálják az évenkénti két abroncscsere elhagyásának kényelmét azzal a nyugalommal, hogy mindenfajta idõjárás és útfelület esetén a megfelelõ abroncs van a jármûvön – az év bármely szakában.

A Sava adapto speciális futófelületének összetétele biztosítja az abroncs számára azt a merevséget, amely szükséges a kiváló teljesítményéhez a melegebb tavaszi és nyári hõmérsékletek mellett, és azt a rugalmasságot, amely a tapadáshoz, a kezelhetõséghez és a fékezéshez életbevágóan fontos az alacsonyabb õszi és téli hõmérsékleteken.
Az abroncs futófelülete széles kerületi mintaárkokkal és tapadó radiális élekkel rendelkezik, amelyek biztosítják a víz hatékony elvezetését, és nagymértékben csökkenti az aquaplaning kockázatát. A ‘hópihe’ szimbolummal ellátott Sava adapto kielégíti a téli abroncsokra vonatkozó hivatalos elõírásokat, és kiváló tapadást biztosít a veszélyes téli, esõs, havas vagy jeges útviszonyok között is. Ezen felül az új Sava adapto lekerekített blokkéleinek és S alakú futófelületi mintázatának köszönhetõen kisebb a zajszint is.

A Sava adapto különbözõ méretekben kapható. Az elsõ két nagyteljesítményû méret, amelyek ‘H’ sebességi besorolása 210 km/h maximális sebességet tesz lehetõvé, hosszanti V alakú futófelülettel és a minden idõjárásban megfelelõ, teljesen kvarctartalmú futókeverékkel ér el csúcsteljesítményt nagy sebességek mellett is.


                                                            

                                                                                        *

                                  
 A szlovéniai székhelyû Sava Tires Délkelet-Európa vezetõ abroncsgyártója, amely több mint 85 év tapasztalattal rendelkezik a gumiabroncs- és gumiiparban. A Sava Tires több, mint 1400 munkatársat foglalkoztat. A cég elsõsorban személygépkocsi-, kishaszonjármû- és tehergépkocsi abroncsokat forgalmaz. A Sava a Goodyear Dunlop csoport szerves része, termékeit egész Európába és a világ minden pontjára exportálja.

Kapcsolódó oldal:

Gumirovat nálunk
 

gyári kép2009-10-20

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló