hirdetés
hirdetés
  • 728_90
  • gyulai_fiat_tipo_sedan_728x90_180131

AMG-re Dunlop

A Sport Maxx RT abroncsot nagyfokú tapadás jellemzi száraz és nedves úton egyaránt, ami párosul a kiváló kezelési tulajdonságokkal és remek fékező teljesítménnyel.

Csúcsgumi

 

A Dunlop, a magas és ultramagas teljesítményű abroncsok egyik világelső gyártója ma bejelentette: a Mercedes-AMG a Dunlop versenyabroncs technológiára építő Sport Maxx RT abroncsát választotta alapfelszerelésként új CLA 45 AMG modellje számára.  

Az új CLA 45 AMG modellre 235/35ZR19 91Y XL MO méretben szerelik fel a Dunlop Sport Maxx RT abroncsát, melyet külön erre a sportos kupéra terveztek. 265 kW (360 Le) csúcsteljesítményével, 450 Nm maximális nyomatékával a modell turbótöltős motorja a leghatékonyabb négyhengeres szériagyártott motor a világon. Ennélfogva a Sport MAXX RT az autóvezetés legszenvedélyesebb rajongóinak igényeit elégíti ki,akik most kiélvezhetik, milyen érzés ilyen jelentős mennyiségű lóerőt uralni. A Sport Maxx RT abroncsot nagyfokú tapadás jellemzi száraz és nedves úton egyaránt, ami párosul a kiváló kezelési tulajdonságokkal és remek fékező teljesítménnyel.

CLA_ 45_ AMG_dunlop_gumi.jpg

A márka 125 éves múltra visszatekintő versenyabroncs technológiáit alapul vevő abroncs olyan ikonikus versenypályákon született és fejlődött ki, mint Le Mans, a Nürburgring és Silverstone. A Dunlop minden közúti abroncsát alapvetően versenyabroncs technológiára építi, legyen szó akár magáról a keverékről, akár a pályákon szerzett többszázezer órás tapasztalatról, mellyel a cég mérnökei járulnak hozzá a fejlesztéshez.

Az új elérhetőség illeszkedik a Mercedes-AMG új nagyteljesítményű autóinak sorába, amelyeken a Dunlop Sport Maxx RT és Sport Maxx Race már alapfelszereltség. Ezek közé tartozik a C63 AMG Coupé Black Series, az A45 AMG, az SLS AMG GT és most már a CLA 45 AMG modell is.

pm/gyári fotó2014-01-28

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

Mitsubishi Lancer Wagon Intense (Sport)

Mitsubishi Lancer Wagon Intense (Sport) - kiskép

Ár: 4.469.000 Ft
Felépítés: Kombi
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Mitsubishi Lancer Wagon Intense (Sport)

Mitsubishi Lancer Wagon Intense (Sport) - kiskép

Ár: 5.349.000 Ft
Felépítés: Kombi
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Mitsubishi Outlander TURBO Sport 4WD 2.0L DOHC

Mitsubishi Outlander TURBO Sport 4WD 2.0L DOHC - kiskép

Ár: 8.199.000 Ft
Felépítés: Terepjáró, SUV
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...