hirdetés
hirdetés
  • 728_90
  • gyulai_fiat_tipo_sedan_728x90_180131

Drótnélküli

Klímakomfort szélvédőjével a Volkswagen kiváló megoldást talált a tökéletes kilátásra.

 

Tiszta téli szélvédő
 

A fűthető szélvédő korántsem újdonság az autózásban. Extrafelszerelésként első szélvédőbe ágyazott vékony fűtőszálak immár évtizedek óta sikerrel akadályozzák meg az üvegfelület párásodását, illetve gondoskodnak a lerakódott jégréteg gyors leolvasztásáról. E vékony fémhuzalok azonban bizonyos esetekben – különösen az esti szembeforgalom vagy épp a lenyugvó nap fényében – láthatóvá válnak a vezető számára.

vw_futoszal

Klímakomfort szélvédőjével a Volkswagen kiváló megoldást talált a tökéletes kilátásra. A fűtőszálak nélküli konstrukcióban leheletvékony, elektromosan vezető ezüstréteget visznek fel az első szélvédő rétegei közé, amely elektromos áram hatására gondoskodik a szükséges hőről. E technika 400 - 500 watt maximális teljesítményfelvétel mellett a legrövidebb idő alatt melegíti fel a szélvédőt, hatékonyan segítve a jég leolvasztását. Az első szélvédő alsó részén emellett kívülről nem látható fűtőszálak szolgálnak az ablaktörlők felfekvő felületének melegítésére, megelőzve a lapátok lefagyását. A fűtőszálak nélküli és infravörös sugarakat visszaverő első szélvédőt a Volkswagen a Golf, Golf Sportsvan, Golf Variant, Tiguan, Passat és Passat Variant modelljeibe kínálja extrafelszerelésként.

Az innovatív szélvédő nem csupán a hideg évszakban bizonyul hasznosak. Nyáron a vékony ezüstréteg egyfajta passzív hőpajzsként szolgál, s a napsugárzás akár hatvan százalékát is visszaverve akár 15 Celsius fokkal hűvösebben tarthatja az utasteret, mint a hagyományos, zöld színezésű szélvédők. A napon leparkolt autóban azután így jóval gyorsabban kellemes klímát alakíthat ki a légkondicionáló berendezés.

pohu2017-02-01

hirdetés

Érdekes lehet még

Volkswagen Golf Variant Comfortline 1.4 TSI

Volkswagen Golf Variant  Comfortline 1.4 TSI - kiskép

Ár: 6.011.000 Ft
Felépítés: Kombi
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Volkswagen Polo 60 Trendline

Volkswagen  Polo 60 Trendline - kiskép

Ár: 2.790.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Volkswagen Polo 70 Trendline

Volkswagen  Polo 70  Trendline - kiskép

Ár: 2.891.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...