hirdetés
hirdetés

Elég hozzányúlni

A Guard Mode a már meglévő riasztási értesítésekre épülve jelez – köztük a tréleres lopási riasztásra  is –, ami akkor lép működésbe, ha a bezárt járműről leakasztanak egy utánfutót.

Flottavédelem

A Guard Mode a FordPass Pro okostelefonos alkalmazás részeként segít a tulajdonosoknak akár öt járművet is felügyelni, garantálva, hogy minimális állásidő mellett munkára készen álljon a járműflotta. Aktivált állapotban – például munkaidőn kívül vagy a hétvégén – a Guard Mode többféle érzékelő segítségével észleli, ha valaki behatol a járműbe, felnyitja a motorháztetőt vagy a rakteret, illetve beindítja a motort. Ilyen esetekben a rendszer a FordPass Connect modem révén értesítést küld a tulajdonos okostelefonjára.

A Guard Mode akkor is riaszt, ha a járművet kulccsal nyitják vagy indítják be – amire nem reagálnak a hagyományos járműriasztók –; ez akkor lehet hasznos, ha ellopták vagy lemásolták a kulcsot. Az eszköz értesítései a FordPass Pro alkalmazásban jelzik, hogy mikor nyitották ki a járművet, mikor és milyen okból kapcsolt be a riasztó, és a rendszer hol észlelte utoljára a jármű jelenlétét. Felhasználói hamarosan előre tervezhetik, hogy mikor aktiválják a Guard Mode rendszert. A Ford tovább dolgozik a járműtulajdonosokkal és partnereivel olyan funkciók kifejlesztésén, melyek segítenek nyugodtan aludni mindenkinek, akiknek munkaeszközük a jármű és az abban tárolt dolgok.

fordhaszon_riasztó

A Guard Mode a már meglévő riasztási értesítésekre épülve jelez – köztük a tréleres lopási riasztásra –, ami akkor lép működésbe, ha a bezárt járműről leakasztanak egy utánfutót. FordPass Pro alkalmazást felhasználó, termelékenységet és kényelmet szolgáló funkciók széles köre, így a Guard Mode is) immár az európai vásárlók számára is elérhető.

Ford gyári felvétel2021-01-26

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló