hirdetés
hirdetés

Játék Transit

A Forza Horizon 4 a Ford legexkluzívabb modelljeit kínálja a világ videojáték-rajongóinak, legyen szó akár a lenyűgöző teljesítményű Ford GT szupersportkocsiról, vagy a kőkemény Ranger Raptor pickupról.

Az utolsó csavarig

 

A kínálat legújabb darabja kissé talán meglepő, hiszen a legendás, eredeti 1965-ös Transit Mk1 modellről van szó – méghozzá igencsak szerény, 75 lóerős motorral –, amit a játékosok immár letölthetnek és versenygéppé fejleszthetnek. Korhű megjelenítésének és vezetési élményének köszönhetően a klasszikus áruszállító legalább olyan izgalmas élményeket tartogat, mint a játék sokkal gyorsabb Fordjai.

1965 Ford Transit

Érdekes folyamat, ahogy egy autó megjelenik a Forza Horizon 4 kínálatában. A virtuális Transitot egy létező, teljesen makulátlan jármű alapján modellezték, amit a Ford angliai múzeuma bocsátott rendelkezésre.

A Forza saját stúdiófotósai közel 1000 külső-belső képet készítettek az autóról mindenféle szögből, és a 3D-modellezők ezzel a hatalmas fotó-adatbázissal kezdték el a munkát. A képek alapján tökéletes digitális replikákat készítettek, méghozzá olyan részletességgel, hogy még az ajtózsanérok csavarjait is kidolgozták.

gyo/gyári kép2019-08-09

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

Renault Espace Family 2.0 Turbo

Renault  Espace Family 2.0 Turbo - kiskép

Ár: 7.490.000 Ft
Felépítés: Egyterű
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Renault Espace Family 2.0 dCi

Renault Espace Family 2.0 dCi - kiskép

Használt Renault Espace dízel évjárat: 2006 km: 195318  itt

Ár: 7.990.000 Ft
Felépítés: Egyterű
Üzemanyag: Dízel
Váltó: Manuális

Részletes adatok...

Renault Espace Family 2.0 dCi auto FAP

Renault Espace Family 2.0 dCi  auto FAP - kiskép

Ár: 8.290.000 Ft
Felépítés: Egyterű
Üzemanyag: Dízel
Váltó: Automata

Részletes adatok...