hirdetés
hirdetés
  • 728_90
  • gyulai_fiat_tipo_sedan_728x90_180131

Kia Sedona

Amerika értékeli a Kia újdoságát.

Aki nálunk Carnival
 

Az új Sedona (néhány piacon Grand Carnival néven fut) megjelenésével és műszaki tulajdonságaival alaposan felkavarta az amerikai utazóegyterűek piaci állóvizét. Már 2015 első félévében eladási rekordot állított fel (476 százalékos növekedéssel az előző év hasonló időszakához képest), a média és a vásárlók is kitörő lelkesedéssel fogadták. E sorozat legújabb állomása a J.D. Power Automotive Performance felmérésének “kidolgozási színvonal és kialakítás” kategóriájában megszerzett első hely. A Kia idén már brillírozott a J.D. Power teljes márkákat díjazó “kezdeti minőség” (Initial Quality Study (IQS) vizsgálatában is, ahol az összes gyártó között a második helyet szerezte meg, a nem kifejezetten premium gyártók mezőnyében pedig magasan a legjobbként végzett.

kia sedona powers.jpg

“A vevők olyan autókra vágynak, amiket öröm vezetni és büszkeség birtokolni. A Peter Schreyer vezetésével kívül-belül megújult Sedona éppen ilyen: látványos, minőségi, biztonságos, prémium-közeli, azaz igazi forradalmár az amerikai egyterű-piacon. Sikeres szereplése a J.D. Power felmérésében egyértelmű bizonyíték arra, hogy jó úton haladunk.” - mondta Orth Hedrick, a Kia Motors America alelnöke.

A J.D. Power “kidolgozási színvonal és kialakítás” vizsgálata a vevők általános megelégedettségére kíváncsi a vásárlás utáni 90 napban. Az eredményeket tíz kategóriában értékelik, megfelelő súlyozással: külső, beltér, csomagtartó és pakolóhelyek, audió, ülések, fűtés-szellőzés, vezetési élmény, hajtáslánc, áttekinthetőség, és gazdaságosság.

fa/gyári fotó2015-07-24

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló