hirdetés
hirdetés
  • 728_90
  • gyulai_fiat_tipo_sedan_728x90_180131

Mazda szervizakció

Az akció 7 féle szerviz-csomagot kínál az 1998 és 2009 között forgalmazott Mazda személygépkocsik szinte minden modell-változatához.

Cserecsomagok

 

A Mazda szervizakciót hirdet Magyarországon Mazda 4+ elnevezéssel azoknak, akiknek 4 éves, vagy annál idősebb Mazdájuk van.

mazda logo

Az akció keretében a japán márka most kedvező árakon kínál a gépkocsik leggyakrabban szükséges javításaihoz modell - specifikus szerviz-csomagokat, amelyek nem csak az eredeti Mazda alkatrészeket, de azok szakszerű beszerelésének munkadíját is tartalmazzák már. A Mazda 4+ szervizcsomagok jelentős kedvezményt biztosítanak az ügyfelek számára akár egy fékbetét garnitúra cseréjéhez, vagy egy komplett kuplungcseréhez, illetve vezérműszíj-cseréhez, és a javítás során az ügyfél kérésére a Mazda márkaszervizek ingyenesen elvégzik a gépkocsi teljes körű állapotfelmérését is.

Az akció 7 féle szerviz-csomagot kínál az 1998 és 2009 között forgalmazott Mazda személygépkocsik szinte minden modell-változatához.  A különböző modellváltozatokhoz így összesen mintegy 350 kedvező árú egyedi szervizcsomag áll rendelkezésre az alábbi javításokhoz:

-    Első fékbetétek cseréje
-    Első fékbetétek és féktárcsák cseréje
-    Első lengéscsillapítók cseréje
-    Hátsó lengéscsillapítók cseréje
-    Kuplungcsere
-    Hátsó kipufogódob csere
-    Vezérműszíj csere

A Mazda a szervizcsomagjainak körét az igényektől függően folyamatosan bővíti, így javasolt, hogy a gépkocsi javíttatása előtt az ügyfél érdeklődjön hivatalos Mazda márkaszerviz partnerénél a gépkocsijára igénybe vehető különböző konkrét szervizcsomagok tartalmáról és áráról.

eo2012-11-23

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

Dacia MCV LOGAN 1.4 öt szem.

Dacia MCV LOGAN 1.4  öt szem. - kiskép

Ár: 2.349.000 Ft
Felépítés: Kombi
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Dacia MCV AMBIANCE 1.4 öt szem.

Dacia MCV AMBIANCE 1.4 öt szem. - kiskép

Ár: 2.619.000 Ft
Felépítés: Kombi
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Dacia MCV LAUREATE 1.4 öt szem.

Dacia MCV LAUREATE 1.4 öt szem. - kiskép

Ár: 2.789.000 Ft
Felépítés: Kombi
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...