hirdetés
hirdetés
  • 728_90
  • gyulai_fiat_tipo_sedan_728x90_180131

SEAT kisszériák

Feketén-fehéren Altea: különleges Moonrock bõrkárpitozás és Coming home. A másik a Toledo Open.
SEAT f/f és open

Korábban elképzelhetetlen mértékû fejlõdésen ment keresztül a SEAT imázsa alig egy évtized alatt, így a spanyol márka neve már egyre jobban cseng. Az újszerûség, merészség és a stílusosság különleges, mediterrán hangulati elegyét megtestesítõ  újfajta modellek a nagysorozatú gyártása mellett szakítanak idõt limitált darabszámú szépségek elkészítésére is.  
  Az egyik kisszériás SEAT-csemege az Altea Black&White, melybõl összesen 2500 darab látott napvilágot. Ez a modell fõként megkapó exkluzivitásával tûnik ki kategóriájából. A fekete színû fényezéshez különleges Moonrock bõrkárpitozást, 225-ös, 17 colos alukerekeket, szinte teljes körû elektromos mozgatást, kétzónás elektromos klímát, tempomatot, elektronikus kitörésgátlót (ESP), hõvédõ üvegezést, Coming home fényszórófunkciót és 2.0 literes PD TDI dízelmotort kínál a gyár.  

A másik érdekesség a mindössze 1500 darabos szériában gyártott Toledo Open ízig-vérig dizájn-specialista, köszönhetõen a gyári optikai tuninghoz párosuló fullextrás felszereltségnek. A különleges hangulatú kocsi bázismodellje a Toledo Stylance. Az egyedi megjelenésû Toledo Open az egyediség hangsúlyozása érdekében kizárólag feketemágia gyöngyház fényezéssel, dupla kipufogóvéggel, krómhatású tükörház-borítással, krómozott hûtõráccsal, 6 sebességû kézi váltóval és 2.0 literes, 140 lóerõs PD TDI dízelmotorral rendelhetõ meg. A szériafelszereltség részei az elcsúsztatható hátsó ülések, a Bi-Xenon fényszórók AFS kanyarkövetõ funkcióval, a 8 hangszórós, mp3-as CD-rádió Bluetooth-szolgáltatással és kormányra helyezett kezelõszervekkel. A biztonságot a függönylégzsák, a 18 colos könnyûfém keréktárcsák, a kényelmet a fekete színû, elõl fûthetõ, gerinctámaszos, állítható magasságú bõrülések szolgálják.

Kapcsolódó cikk:

Egy családias Altea

pohu/gyári fotók2007-03-19

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

SEAT Ibiza 1.4 16V Junior

SEAT Ibiza 1.4 16V Junior - kiskép

Ár: 2.777.800 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

SEAT Ibiza 1.4 TDI Junior

SEAT Ibiza 1.4 TDI Junior - kiskép

Ár: 3.244.600 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

SEAT Ibiza SC 1.2 12V Reference

SEAT Ibiza SC 1.2 12V  Reference - kiskép

Ár: 2.930.200 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...