hirdetés
hirdetés
  • 728_90
  • gyulai_fiat_tipo_sedan_728x90_180131

Cupra pályacsúcs

A SEAT Leon ST CUPRA bebizonyította, hogy egy kombinak sem kell kompromisszumnak lennie.

Kupé rekord

 

A SEAT Leon ST CUPRA a legendás autós találkozón ünnepelte bemutatóját. Az elsőkerék-hajtású autó bebizonyította sportos teljesítményét a fantasztikus 7:58.12 perces rekord-köridővel a nürburgringi Nordschleife pályán, amit a spanyol autóversenyzőnek, aki egyben a SEAT márka-nagykövete, Jordi Genévnek sikerült elérnie. „ Leírhatatlan érzés volt kihozni a legjobbat ebből az autóból és felállítani ezt a rekordot”- nyilatkozta Jordi Gené.

A sportkombi sokat köszönhet a SEAT Leon ST CUPRA elektronikusan vezérelt, mechanikus részlegesen önzáró első differenciálművének és a hatfokozatú váltójának, amik jelentősen hozzájárultak ehhez – rendszerek, amik lehetővé teszik a biztos tapadás megtartását az úton, nehéz körülmények között is. „ A SEAT Leon ST CUPRA bebizonyította, hogy egy kombinak sem kell kompromisszumnak lennie. Ez a rekord időeredmény nem csak a ’Technology to enjoy’ szlogenünk bizonyítéka, hanem új mércét is állít.”- mondta Dr. Matthias Rabe, a SEAT kutatásért és fejlesztésért felelős igazgatója.

seat_cupra_nbr_01.jpg

Az idei év kultikus rendezvényén „black performance” csomaggal is bemutatták az elsőkerék-hajtású autót. A dynamic ezüst színű kombi garantálja a dinamikus megjelenést a 19 colos könnyűfém keréktárcsákkal, nagy teljesítményű négy dugattyús BREMBO fékrendszerével és az autó színére fényezett küszöbborításokkal. A teljesítmény és a komfort kiváló keverékével a SEAT Leon ST Cupra tökéletes egyensúlyt teremt a szív és az ész között, helyet kínálva az egész családnak, miközben az erős, 280 lóerős motor izgalmas teljesítményt nyújt. Hagyományosan valami igazán extrémmel rukkolt elő a SEAT, az osztrák autóversenyző, Mario Dablander, aki a SEAT Leon Eurocup 2015 versenysorozat egyik pilótája, a portugáliai verseny után elhozta a rendezvényre a SEAT Leon CUP RACER-t.

pohu2015-05-28

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

SEAT Ibiza 1.4 16V Junior

SEAT Ibiza 1.4 16V Junior - kiskép

Ár: 2.777.800 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

SEAT Ibiza 1.4 TDI Junior

SEAT Ibiza 1.4 TDI Junior - kiskép

Ár: 3.244.600 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

SEAT Ibiza SC 1.2 12V Reference

SEAT Ibiza SC 1.2 12V  Reference - kiskép

Ár: 2.930.200 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...