hirdetés
hirdetés

Jönnek a Tucsonok

A Hyundai Motor Manufacturing Czech üzemében június 15-én megkezdődött a vadonatúj Hyundai Tucson modell gyártása.

Gyárindító
 

A Hyundai Motor Manufacturing Czech üzemében június 15-én megkezdődött a vadonatúj Hyundai Tucson modell gyártása, annak a Hyundai Tucson modellnek a sorozatgyártása, amely a négy éven keresztül itt készített, rendkívül népszerű szabadidőjárművet, a Hyundai ix35-öt váltja.

Az ünnepélyes eseményen részt vett a HMMC elnöke, továbbá az üzem több vezetője, a menedzserek, a gyártást előkészítő csapatok tagjai, valamint számos gyártósori dolgozó.

tucson_sorozat_20150617_02.jpg

Megnyitó beszédében Mr. Dongwoo Choi, a HMMC elnöke többek között a következőket mondta: “Teljes mértékben tisztában vagyunk a helyzet komplexitásával; nagyra értékeljük mindazt a szokásosnál is nagyobb erőfeszítést, amellyel Önök mindannyian lehetővé tették a mai napot. A HMMC 2008 novembere, azaz a gyár üzembe állítása óta még soha nem szembesült olyan összetett kihívásokkal, mint most, amikor egyidejűleg kellett beindítanunk egy vadonatúj modell gyártását, és a piaci igényekhez igazodva felgyorsítanunk a termelés ütemét.  Rendkívül büszkék vagyunk Önökre és felelősségteljes hozzáállásukra.”

A beszédet követően az egyes gyártási részlegek – présüzem, hegesztés, fényezés, végső összeszerelés, minőség-ellenőrzés és gyártás-ellenőrzés – képviseletében hat cseh menedzser ragadott ollót, hogy a szalagot az elnökkel közösen átvágva jelképesen is beindítsák annak az új Tucson modellnek a gyártását, amelyet máris várnak az ügyfelek Európa-szerte éppúgy, mint számos távolabbi piacon.

ge/gyári felvétel2015-06-17

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

Hyundai i20 Life AC 1.25i

Hyundai i20 Life AC 1.25i - kiskép

ABS+ESP

Ár: 2.990.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó: Manuális

Részletes adatok...

Hyundai i20 Life AC 1.1 CRDi

Hyundai i20 Life AC 1.1 CRDi - kiskép

ABS+ESP

Ár: 3.499.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Dízel
Váltó: Manuális

Részletes adatok...

Hyundai i20 Comfort 1.25i

Hyundai i20 Comfort 1.25i - kiskép

ABS+ESP

Ár: 3.299.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó: Manuális

Részletes adatok...