hirdetés
hirdetés
  • 728_90
  • gyulai_fiat_tipo_sedan_728x90_180131

Lexus a király

A neves brit Which? Car magazin olvasói szerint a Lexusnak nincs párja a megbízhatóság terén: ez volt az egyetlen márka, amely maximális, ötcsillagos értékelést szerzett a a magazin 2016. évi felmérésen.

Csapatgyőzelem

 

A felmérés eredményei csaknem 60 ezer autótulajdonos valós, mindennapi tapasztalatai alapján születtek meg, olyan eseményeket figyelembe véve, mint a műszaki meghibásodások, a javítási költségek, a gyakran előforduló hibaforrások, vagy a javítások időszükséglete, azaz hogy hány napig tartott orvosolni a problémát. A Lexus minden téren kiemelkedő eredményt ért el a Which? Car felmérésen, amely a különböző méretosztályok legjobb új és használt típusait sorolja fel. Ötcsillagos megbízhatóságával az új autók közül az NX crossover bizonyult a legjobb kompakt szabadidőjárműnek, míg a második és harmadik generációs RX modellek a használt nagyméretű szabadidőjárművet keresők számára testesítik meg a legjobb választást.

lexus_legjobb_2016

Az IS és GS szedánok a nagyautók, illetve a luxusmodellek szegmensében a legjobb négy között végeztek, míg a ferdehátú CT 200h az új középkategóriás típusok közül elnyerte a „legjobb vétel” minősítést.

Nem a Which? az egyetlen szervezet, amely szerint a Lexus tartós minőséget és ügyfélelégedettséget kínál, újonnan éppúgy, mint használt autóként. Az idei Auto Express Driver Power felmérésen példa nélküli sikert aratott a Lexus, amely amellett, hogy két modelljével megszerezte az első és második helyet, további három típusával is a legjobb tíz között végzett. Az Autocar pedig az IS prémium sportszedánt választotta meg az év használt autójának.

vzs/gyári fotók2016-08-01

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló