hirdetés
hirdetés
  • 728_90
  • gyulai_fiat_tipo_sedan_728x90_180131

Megnyerte a Suzukit

Az első fordulón több mint 1000 fő regisztrált a versenyre, amiből 94 fő biztosította helyét a döntőben. A versenyzők automata autóval versenyeztek és a jármű crossover tulajdonságai is segítségükre voltak.

Billentett crossover

 

Kántor György figyelmét barátnője hívta fel a játékra, mivel a közeljövőben tervezik, hogy bővüljön a család ezért egy ideje már családi autó után nézelődtek. A nyertes a XVIII. kerületi kereskedésben jelentkezett és teljesítette az első feladatot, hogy megnyerhesse a Suzuki prémium modelljét, ami hatalmas utas- és csomagterével és sokoldalúságával ideális családi autó lehetne a számukra. Az átadó helyszínén a Suzuki képviseletében Tóth Péter, belföldi értékesítési osztályvezető mellett Takayuki Iguchi san, kereskedelmi operatív igazgató is gratulált a nyertesnek, aki egy GL+ prémium felszereltségű modellt vihetett haza.

suzuki_jatek_201406_01.jpg

A Suzuki háromfordulós játéka egy könnyű ügyességi feladattal kezdődött, majd egy nehezebb elméleti teszt kitöltésével folytatódott. Kántor György itt is remekül teljesített, majd a Millenárison megrendezett Nagy S-Cross Próba elnevezésű ügyességi döntőn sikeresen bizonyította vezetési tudását. Pedig nem volt könnyű dolga, az ügyességi feladatok, mint a manőverezés, labdaérintés, K-pálya és a mérleghinta sok versenyzőn és az Irigy Hónaljmirigy tagjain kifogtak. A különleges akadálypályát külön erre a célra építette a Suzuki, amit a verseny után a nagyközönség is kipróbálhatott a gyereknapi hétvégén. Az akadályok teljesítése erős rutint igényelt, és teljes uralmat az autó felett. A versenyzők automata autóval versenyeztek és a jármű crossover tulajdonságai is segítségükre voltak.

suzuki_jatek_201406_02.jpg

Az első fordulón több mint 1000 fő regisztrált a versenyre, amiből 94 fő biztosította helyét a döntőben. Tóth Péterbelföldi értékesítési osztályvezető elmondta, hogy rendkívül erős mezőny volt, így Kántor György igazán büszke lehet a győzelemre. „Mi pedig nagyon örülünk, hogy ilyen sokan szálltak versenybe. Ez egy pozitív megerősítés számunkra, ahogyan az is, hogy a tavalyi évben csak a magyar piacon közel 4000 új Suzukit értékesítettünk.” 

pra2014-06-23

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

Volkswagen Beetle 1.6 automata

Volkswagen  Beetle 1.6 automata - kiskép

Ár: 5.949.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó: Automata

Részletes adatok...

Volkswagen Beetle 2.0 automata

Volkswagen  Beetle 2.0  automata - kiskép

Ár: 7.281.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó: Automata

Részletes adatok...

Volkswagen Beetle Cabrio 1.6 automata

Volkswagen Beetle Cabrio 1.6 automata - kiskép

Ár: 7.077.000 Ft
Felépítés: Kupé
Üzemanyag: Benzin
Váltó: Automata

Részletes adatok...