hirdetés
hirdetés

Nyerő i10, Grand Santa Fe

A német AutoBild magazin legújabb díjazási programjában a Hyundai két modelljével is első helyezést ért el. A Hyundai i10 a városi autók kategóriájában a legjobb ár-érték arányért kapta a legmagasabb pontszámot, míg a Grand Santa Fe ugyanezt a kitüntetést a nagy SUV-ok szegmensében kapta meg.

 

Árértékesek

 

"Az AutoBild e két elismerésével az olvasók és a vásárlók a Hyundai-t választották meg a különböző szegmensek legmeggyőzőbb és legmegbízhatóbb termékeinek. A Hyundai erőssége az ügyfélközpontúság. “Ez a vonzó formaterv, a kiváló minőségű anyagok és a legújabb technológiák ötvözését eredményezi, mindezt megfizethető áron." - nyilatkozta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingért és termékfejlesztésért felelős alelnöke.

Hyundai _i_10_01_2018

A városi autók árérzékeny szegmensében a Hyundai i10 legyőzte versenytársait az "ár-érték arány" kategóriában, a szavazatok 65,05 százalékának megszerzésével. Csupán néhány héten belül ez az eredmény az i10-nek már a második elismerése: 2017 végén az AutoBild az i10-et nevezte meg az év "legjobb import autójának".

A Hyundai Grand Santa Fe megismételte az i10 sikereit a nagy SUV-ok szegmensében, szintén az első helyen végezve az “ár-érték arány" kategóriában. Ez a modell a szavazatok 56,45 százalékát szerezte meg.

A legnagyobb példányszámban eladott európai autós magazin, az AutoBild olvasói több mint 70 ezer szavazatot adtak le. A széles körű márkavizsgálat részeként az olvasók 14 különböző szegmens 38 márkáját értékeltek.

ma/gyári fotó2018-04-06

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

Chrysler Grand Voyager CRD LX

Chrysler Grand Voyager CRD LX - kiskép

Ár: 10.900.000 Ft
Felépítés: Egyterű
Üzemanyag: Dízel
Váltó: Automata

Részletes adatok...

Chrysler Grand Voyager Limited

Chrysler Grand Voyager Limited - kiskép

Ár: 11.750.000 Ft
Felépítés: Egyterű
Üzemanyag: Dízel
Váltó: Automata

Részletes adatok...

Citroen GRAND C4 PICASSO Comfort 1.8i-16V

Citroen GRAND C4 PICASSO Comfort  1.8i-16V - kiskép

Ár: 4.940.000 Ft
Felépítés: Egyterű
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...