hirdetés
hirdetés

Újra Corolla

Az elmúlt években rendre a világ legnépszerűbb személyautójának bizonyuló Toyota Corolla legújabb generációja az alapértékek megőrzése mellett egészen új dimenzióba helyezi a japán gyártó legújabb modelljét.

Megint első lesz?

 

Bő fél évszázados története és az eddigi 11 generáció után mintegy 47 millió Toyota Corolla talált gazdára világszerte, több, mint bármely más autóból a világon, a modell pedig az elmúlt öt évtizedben nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Toyota neve egybe forrt a legendás megbízhatósággal.

 toyota corolla 2019 01

Amellett, hogy az új Corolla az első autó a világon, amely két eltérő teljesítményű környezetbarát hibrid elektromos erőforrással is rendelhető, és a biztonság eddig nem ismert szintjét honosítja meg az alsó-középkategóriában, a három karosszéria változatban,  az ötajtós Hatchback, a négyajtós Sedan és a kombi Touring Sport kivitelben érkező modell a dizájn tekintetében is a kategória élére helyezi a márkát. Mindehhez ráadásul meggyőző vezetési élmény is társul, így bátran kijelenthető, hogy ez minden idők legizgalmasabb Toyota Corollája, ami még tovább öregbítheti a legendás modell hírnevét. Ez természetesen az értékesítések tekintetében is visszaköszön: jóllehet a Corolla még csupán a napokban érkezett meg a márkakereskedésekbe, az előzetes megrendelések, valamint a magánvásárlók és flottaügyfelek részéről tapasztalható fokozott érdeklődésre alapozva a Toyota ambiciózus eladási célokat tűzött ki.

 toyota corolla 2019 02

Míg tavaly az elődmodell Corolla és Auris modellekből mintegy 3.100 darab talált gazdára hazánkban, a Toyota idén nagyságrendileg 4.600 autó értékesítésével számol a kategóriában, amelyből a korábbi generációs Classic modellek mellett az új Corolla 75%-ban veheti majd ki a részét. Ezzel akár a korábban az Auris és a Corolla által együttesen elért szegmens második helyről előrelépve a Toyota akár osztályának legnépszerűbb márkájának címére is pályázhat.

vzs2019-04-28

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

Dacia MCV LOGAN 1.4 öt szem.

Dacia MCV LOGAN 1.4  öt szem. - kiskép

Ár: 2.349.000 Ft
Felépítés: Kombi
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Dacia MCV AMBIANCE 1.4 öt szem.

Dacia MCV AMBIANCE 1.4 öt szem. - kiskép

Ár: 2.619.000 Ft
Felépítés: Kombi
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Dacia MCV LAUREATE 1.4 öt szem.

Dacia MCV LAUREATE 1.4 öt szem. - kiskép

Ár: 2.789.000 Ft
Felépítés: Kombi
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...