hirdetés
hirdetés
  • 728_90
  • gyulai_fiat_tipo_sedan_728x90_180131

Ajándék Vitara

A Magyar Suzuki segítségének köszönhetően a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Esztergomi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságának járműparkja ma egy összkerék-meghajtású, 1,6-os benzines Suzuki Vitara gépkocsival bővült.

 

Tűzoltóknak segít

 

A Magyar Suzuki segítségének köszönhetően a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Esztergomi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságának járműparkja ma egy összkerék-meghajtású, 1,6-os benzines Suzuki Vitara gépkocsival bővült. „Az autó kifejezetten alkalmas arra, hogy segítse a balesetekhez vagy műszaki mentéshez riasztott tűzoltók munkáját, hiszen városban és terepen egyaránt megbízhatóan teljesít, fogyasztása gazdaságos, fékrendszerének és a menetstabilizáló elektronikának köszönhetően pedig síkos, jeges vagy akár lejtős úton is rendkívül biztonságosan vezethető”−mondta az adomány kapcsán Krisztián Róbert operatív igazgató.

tuzolt_egom_vitara

Tavaly az esztergomi tűzoltóság 670 alkalommal vonult káreseményhez, ezek közül 5 volt úgynevezett kiemelt káresemény, vagyis például súlyos természeti csapás, baleset, műszaki meghibásodás vagy veszélyes anyag szabadba jutása miatti vészhelyzet. „A tűzoltás, műszaki mentés vagy tűzmegelőzés szempontjából elsőrendű fontosságú, hogy gyorsan megérkezzünk, felmérjük a kárt vagy veszélyt és megkezdjük a beavatkozást. Különösen a műszaki felderítéshez és a megközelítési útvonalak megállapításához nyújt majd óriási segítséget az új Suzuki terepjárónk, amellyel a hagyományos tűzoltó járműveknél jóval könnyebben és gyorsabban tudunk a helyszínre érni és megkezdeni a munkát”−mondta Németi László tűzoltó ezredes.

A Magyar Suzukinak megalakulása óta kiemelten fontos célja a társadalmi felelősségvállalás. Etikus és felelős vállalatként a Suzuki folyamatosan törekszik arra, hogy segítse a környezetében élő embereket és támogassa az esztergomi régióban működő szociális, egészségügyi, oktatási és kulturális szervezeteket, intézményeket. „Suzukik a közösségekért” programja keretében az elmúlt években a vállalat gépjármű-adományozással segítette az esztergomi Vaszary Kolos Kórház, az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület, valamint a Máltai Szeretetszolgálat munkáját.

rv/gyári fotók2016-07-20

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

Suzuki Alto 1.0 GLX AC

Suzuki Alto 1.0 GLX AC - kiskép

Ár: 2.499.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó: Manuális

Részletes adatok...

Suzuki SPLASH 1.0 GC (AC)

Suzuki SPLASH 1.0 GC (AC) - kiskép

A megújult változat

Ár: 2.203.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó: Manuális

Részletes adatok...

Suzuki SPLASH 1.0 GLX (CD/MP3 AC)

Suzuki SPLASH 1.0 GLX (CD/MP3 AC) - kiskép

A megújult változat

Ár: 2.624.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó: Manuális

Részletes adatok...