hirdetés
hirdetés

Crossover parádé (X)

Autós eseményre kaptunk meghívót a közelmúltban Budakalászra. A Renault Budapest fővároson kívüli, de mégis közeli tagja ezúttal a márka crossovereit kívánja közelebb hozni ügyfeleihez.

Captur, Kadjar, Koleos

Ami külön érdekesség, hogy a három kereskedésből álló Triplex csoport igen jelentős számú, körülbelül harminc járműből álló tesztautó parkja készül az eseményre, hiszen ahogy a megfelelő autóhoz vezető út első szűrője manapság már az internet, a megismerésnek még mindig a jó öreg módszer, a kipróbálás bizonyul a legjobbnak.

Beszélgetőpartnerem Venczel Csaba kereskedelmi igazgató a rendezvény okairól a következőket mondta:

– Nemcsak egész Európában, de Magyarországon is egyre inkább teret nyer a korábban csak divathóbortnak gondolt autótípus, a crossover. Ez az a járműfajta, ami már nemcsak a nagy és erős autók terepes- és ezzel sportosabb fazonú változata, hanem önálló stílussá fejlődött, meghódítva a kisebb autók felhasználóit is.

–  Ennek nem csak a divat az oka. Adódhat olyan élethelyzet mindenkinél, amikor az magasabb üléspozíció, a jobban kihasználható csomagtér, esetleg a némileg emeltebbnek tűnő karosszéria komfortosabb, biztonságosabb vezetési élményt tud nyújtani. A Renault mára már teljes crossover portfolióval igyekszik ezt az igényt kiszolgálni- és igaz ez már a legkisebb típus, a Clio szegmensére is. Ez adja egyben a bemutató apropóját is.

Renault Captur

– A közelmúltban piacra került Renault Captur felfrissült változata természetesen közel áll a motorizáltságban, felszereltségben az alapokat adó rendkívül közkedvelt Clio-hoz, és talán mondhatjuk, hogy az ára sem ugrott messze az őstől. Közelmúltbeli igényfelméréseink azt igazolják, hogy érdemes még több emberrel megismertetni az újdonságot, mert nem mindenki tudja összekapcsolni a két változatot, pedig a jól bevált Clio már igencsak népes tábort tudhat magáénak itthon is.

- A Captur sikerét Európában az is jelzi, hogy igen keresett lett. A hagyományos színekből és felszereltségből ugyan nálunk is jelentős mennyiség van raktáron, de adódhat olyan színkombináció, amit külön kell legyártatni és ez némi várakozási időt von maga után. A Captur (külön érdekessége ugyanis a bikolor megoldás a karosszéria festésében. Ez a látvány általában egy kellemes mosolyt csal mindenki arcára, aki meglátja a vidámabb, élénkebb, kétféle színben pompázó crossovert. 

– Mint minden újdonság – ez a „terepesítési” folyamat is a nagyoktól, vagyis az erősebb, nagyobb méretű autótípusoktól indult el. A Renaultnál nem is olyan régóta ismerhető a Kadjar, vagyis a Megane crossover változata. A teljesség kedvéért említsük meg a márka legnagyobb és egyben legújabb crossoverét is – ez pedig a Koleos, ami a „legelőkelőbb” osztályt erősíti – és természetesen így lesz ez a Renault Újdonságok Hétvégéjén is, hiszen mint mondtam, nem titkolt célunk a jelenlegi friss palettánk gyakorlati bemutatása, alaposabb megismertetése.

– Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a látogatóknak igyekszünk emlékezetessé tenni a látogatást. Csak egyet árulok el ezek közül. Aki a bemutató ideje alatt dönt, és crossovert vagy bármely más személygépjárművet vásárol a Renault Budapest három szalonjának bármelyikében, annak felajánlunk egy nulla százalékos THM-es ajánlatot is. Érdemes kilátogatni Budakalászra, az Autó Triplex  crossover-próbautas bemutatójára a szeptember 15-től 17-ig tartó akció keretében, mert várhatóak egyéb kedvezmények és különleges ajánlatok is!

x2017-09-14

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

Renault Clio Authentique 1.2 16V

Renault Clio Authentique 1.2 16V - kiskép

Ár: 2.599.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Renault Clio Cinétic 1.2 16V

Renault Clio Cinétic 1.2 16V - kiskép

Ár: 2.820.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Renault Clio Cinétic 1.2 16V

Renault Clio Cinétic 1.2 16V - kiskép

Ár: 2.870.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...