hirdetés
hirdetés
  • 728_90
  • gyulai_fiat_tipo_sedan_728x90_180131

Díjnyertes Kona

A 2019-es Hyundai Kona és Kona Electric CUV modellek együtt nyerték el „ A 2019-es év Észak-Amerikai Szabadidőautója” díjat az „Év Észak-Amerikai Autója, Szabadidőautója és Teherautója” autóipari média bírálóbizottságának döntése alapján.

Először CUV

 

 Ez az első alkalom, hogy egy Hyundai CUV modell nyert „Az Év Szabadidőautója” kategóriában.

 

„A 2019-es Év Észak-Amerikai Szabadidőautója™” díj bírálóbizottsága az Egyesült Államok és Kanada vezető újságíróiból álló független testület. A szervezet 1994 óta részesíti elismerésben az élvonalba tartozó autókat, teherautókat és szabadidőautókat. Idén az 54 médiaorgánumból álló döntőbizottság tagjai között szerepeltek újságok, folyóiratok szakértői, veterán rádiósok, internetes újságírok és a szabadúszó média képviselői is.

 Hunday_Kona_e_usa

A Kona és Kona Electric egyaránt vadonatúj CUV platformra épülnek, sokoldalúságot kínálva az aktív életmódot folytató vásárlóknak. A Kona kifejlesztése során a tökéletesített vezetési dinamika, valamint a városi és számos különböző útfelületen történő vezetés során jól reagáló teljesítmény állt a középpontban. A Kona Electric becsült hatótávolsága 415,2 km és az alapfelszereltség részeként kínálja a gyorstöltési képességet, amely számos konkurens modell esetében extrának számít. A Kona Electric platformját azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a vásárlóknak a CUV-okhoz hasonló hasmagasságot, valamint megemelt vezetői üléspozíciót biztosítson a jobb láthatóság és kényelem érdekében a hosszú utazások során, illetve a könnyű be- és kiszálláshoz.

 

 

hu/2019-02-08

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

Renault Espace Family 2.0 Turbo

Renault  Espace Family 2.0 Turbo - kiskép

Ár: 7.490.000 Ft
Felépítés: Egyterű
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Renault Espace Family 2.0 dCi

Renault Espace Family 2.0 dCi - kiskép

Használt Renault Espace dízel évjárat: 2006 km: 195318  itt

Ár: 7.990.000 Ft
Felépítés: Egyterű
Üzemanyag: Dízel
Váltó: Manuális

Részletes adatok...

Renault Espace Family 2.0 dCi auto FAP

Renault Espace Family 2.0 dCi  auto FAP - kiskép

Ár: 8.290.000 Ft
Felépítés: Egyterű
Üzemanyag: Dízel
Váltó: Automata

Részletes adatok...