hirdetés
hirdetés
  • 728_90
  • gyulai_fiat_tipo_sedan_728x90_180131

Hazai musztángszemle

A Ford Petrányi FordStore márkakereskedésében eladott Mustangok többsége Magnetic szürke és Race Red piros. Az 5.0 literes V8-as modell egy igazi „vadló”, melyet a magyar vásárlók is rendkívül kedvelnek. A Ford Petrányi első átadott Mustangja Race Red piros volt.

Piros a nyerő

 

 

Nem a szín a döntő egy autónál vagy mégis? Érdekes, hogy az elsők között eladott Ford Mustangok esetében a vásárlók milyen szín mellett döntöttek a Ford Petrányinál. Szürke, piros, sárga, narancssárga, fekete… Egy Mustangnak minden jól áll, mégis a piros az, amit általában párosítunk egy Ford Mustanghoz.

mustang_ford_petranyi.jpg

Talán a filmek miatt? Nem. Hiszen nem csak piros Mustangok kaptak szerepet. Sőt! Nézzük, hogy a legenda milyen színekben pompázott eddig. Íme egy 50-es lista.

A Magyarországon megrendelt Ford Mustangok között a Ford Petrányinál eddig a Magnetic szürke szerepel a legkedveltebbek között. Bár a Ford Petrányi első átadott Mustangja Race Red piros volt, az értékesített Mustangjai között a Race Red csak a második helyet kapta, szinte „tizedekkel” lemaradva. A Triple Yellow sárga, a Competition Orange narancssárga és a fekete színek különlegesek lesznek az utakon, mert belőlük csak 1-2 darab rendelés történt eddig a Ford Petrányi FordStore kereskedésében.

A Ford Petrányinál eddig rendelt Mustang modellek szinte mindegyike 5.0 literes, V8-as motorral kerül tulajdonosa kezébe. A 421 lóerő hangjába beleborzonganak. Érdemes meghallgatni. A Ford Mustangról bővebben ittolvashat.

Egy Oxford White fehér Mustang most megtekinthető a Ford Petrányi Budaörsi úti FordStore telephelyén. A FordStore egy új koncepció a Ford márka életében, melynek fő ismertetőjegyei a prémium környezet, szolgáltatás és olyan modellek forgalmazása, mint a Ford Mustang vagy a luxus felszereltségű Vignale sorozat. A Ford Petrányi egyike azon kevés márkakereskedéseknek Magyarországon, amely a FordStore jogot érvényesítheti és így természetesen az elsők között forgalmazza a Mustangot és a Vignale modellt.

tj2015-09-11

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

Honda FR-V 1.8 Comfort Life Style

Honda FR-V 1.8 Comfort Life Style - kiskép

Ár: 6.040.000 Ft
Felépítés: Egyterű
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Honda FR-V 2.2 i-CTDi Comfort Life Style

Honda FR-V 2.2 i-CTDi Comfort Life Style - kiskép

Ár: 6.650.000 Ft
Felépítés: Egyterű
Üzemanyag: Dízel
Váltó:

Részletes adatok...

SEAT Ibiza SC 1.4 16V Style

SEAT Ibiza SC 1.4 16V  Style - kiskép

Ár: 3.500.200 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...