hirdetés
hirdetés

Skoda Karoq

A ŠKODA a KAROQ sorozattal folytatja a márka SUV-offenzíváját.

Műszerek- ahogy tetszik

 

A ŠKODA a KAROQ sorozattal folytatja a márka SUV-offenzíváját. Az Ambition és a Style formájában két felszereltségi változat áll rendelkezésre, emellett az ügyfelek két benzin-, illetve három dízelmotor palettájáról válogathatnak. A ŠKODA KAROQ utasai folyamatos internet-elérést élvezhetnek, a ŠKODA Connect pedig vészhelyzetben automatikusan indít segélyhívást, a jármű távelérését is lehetővé teszi, s igény szerint aktuális kerülőútvonalat is ajánl.

Első ízben alakítható ŠKODA modell műszeregységének működése digitálisan az egyéni igények szerint. A ŠKODA KAROQ négy különböző megjelenítést – Classic, Digital, Infoprofile és Reduced – kínál, amelyek igény szerint alakíthatók. A négyféle elrendezés csupán a megjelenítés kereteit adja, a vezető a modulrendszerű infotainment-koncepció (MIB) interaktív kijelzőjének görgetőjével (scroll) adhatja meg, hogy pontosan milyen tartalmak, a panel melyik részén és milyen méretben jelenjenek meg. Az audio-rendszer, a telefon és a vezetői segédrendszerek információi, illetve a jármű-állapotjelzők a képernyő jobb és bal oldalán, illetve közepén is megjeleníthetők.

karoq

A digitális műszeregység a következő elrendezéseket kínálja:

A hagyományos elrendezésben (Classic) a sebesség- és a fordulatszámmérő egyaránt kerek körműszer formájában a kijelzőfelület jobb és bal oldalán jelenik meg. A köztük rendelkezésre álló terület egyénileg konfigurálható, például az éppen futó szórakoztató program vagy a navigációs térkép számára. Utóbbi igény szerint nagyítható (zoom).

A digitális elrendezés (Digital) a panel teljes szélességében végighúzódó központi kijelzőfelületet kínál, például az éppen futó szórakoztató program vagy a navigációs térkép megjelenítésével. Alatta és felette kisméretű digitális kijelzők számára áll rendelkezésre hely, például a pillanatnyi sebesség, a sebességfokozat-ajánlás, a felismert közlekedési táblák kijelzése, a hátralévő távolság, a beprogramozott útvonal következő elágazásának távolsága vagy épp az úticél távolsága számára.

Az információs elrendezés (Infoprofile) középen nagyméretű kijelzőfelületet kínál, amely egyebek mellett a navigációs térképet mutathatja. Balra, jobbra és a térkép felett igény szerint további információk jeleníthetők meg, köztük a pillanatnyi sebesség, a navigációs kijelző piktogramokkal, a sebességfokozat, a felismert közlekedési táblák (például sebességkorlátozások, előzési tilalmak) vagy a teljes menetidő.

Az egyszerűsített elrendezés (Reduced) két nagyméretű mezőjén a sebesség és a rendelkezésre álló hatótáv látható. Emellett bizonyos alapadatok is megjelennek a kijelzőfelület alsó és felső részén. Aktivált útvonalvezetés mellett a navigációs nyíl középen tűnik fel.

pohu2017-09-14

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

Skoda Superb Ambition 1.4 TSI 125 LE

Skoda Superb Ambition 1.4 TSI 125 LE - kiskép

Ár: 7.025.870 Ft
Felépítés: Lépcsőshátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó: Manuális

Részletes adatok...

Skoda Superb Ambition 1.8 TSI 160 LE

Skoda Superb Ambition 1.8 TSI 160 LE - kiskép

Ár: 7.455.280 Ft
Felépítés: Lépcsőshátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó: Manuális

Részletes adatok...

Skoda Superb Ambition 1.8 TSI DSG 160 LE

Skoda Superb Ambition 1.8 TSI DSG 160 LE - kiskép

Ár: 8.068.690 Ft
Felépítés: Lépcsőshátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó: Manuális

Részletes adatok...