hirdetés
hirdetés

új Corolla GR

A Toyota Corolla Hatchback és Touring Sports modellek GR SPORT változatainak  bemutatkozása után most a Corolla Sedan új GR SPORT kivitele is megjelenik a kínálatban.

Fiatalos és elegáns Corolla

 

 

A GR SPORT modellek egységes identitásában nagy szerepet játszik, hogy mindhárom karosszériaváltozat közös stíluselemeket vonultat fel, többek közt azonos külső és belső kiegészítőket, könnyűfém keréktárcsákat és üléseket. A Toyota teljesítmény-orientált GR modelljeinek inspirációjával és a TOYOTA GAZOO Racing versenyszíneivel készült GR SPORT modellváltozat fiatalosabb és dinamikusabb hangulattal gazdagítja a négyajtós Corolla elegáns megjelenését.

 Corolla_gr_sport_2020_01

A Corolla Sedan vizuális frissítése vonzóbbá teszi majd az autót a fiatalabb vásárlók körében. A krómozott elemeket zongoralakk fekete felületek váltják fel a karosszérián – például a hűtőrácson, a külső tükörburkolatokon, a B-oszlopon és a küszöbökön –, kihangsúlyozva az autó alacsony tömegközéppontját, és az első lökhárítók sarkait is fekete betétek díszítik. A könnyűfém keréktárcsák szintén fekete fényezést kapnak, amit ellenpontoz a küllők végének fényesre csiszolt felülete és a kerékagy körül futó piros karika, ami immár a GR védjegyének számít. A vásárlók két különböző tízküllős kialakítás közül választhatnak: az egyik az alapfelszereltség részeként kínált 17 colos, a másik pedig az opcióként rendelhető 18 colos változat. Az autó dinamikus karakterét jelzi a karosszéria színére fényezett, csomagtérfedél-spoiler, illetve a hátsó rendszámtábla fölött végigfutó fekete díszléc és a hátul látható GR SPORT embléma.

Corolla_gr_sport_2020_03

A GR SPORT új, egyedi külső fényezése a Dinamikus Szürke, de emellett még hét másik árnyalat is megrendelhető. Az összesen nyolcféle színből hét (köztük a Dinamikus Szürke is) fekete tetővel is kombinálható; ez az első eset a Corolla Sedan történetében, hogy a vásárlók kéttónusú fényezéssel rendelhetik meg autójukat. A kabinban fekete tetőkárpitozás alapozza meg a hangulatot, és ugyanezt a célt szolgálja a jó fogású, perforált bőrrel borított kormánykerék, illetve a GR logóval díszített, szálcsiszolt alumíniumból készült első küszöbburkolat is.

 Corolla_gr_sport_2020_02

Az ülések kárpitozása fekete szövet és kiváló minőségű szintetikus bőr kombinációja, amit kontrasztos, függőlegesen futó fehér-piros öltések díszítenek, egyértelmű utalásként a TOYOTA GAZOO Racing színkombinációjára. A hátsó üléssor ugyanezzel a színsémával készül. A Corolla Sedan GR SPORT vásárlói utastéri hangulatvilágítás-rendszert, LED külső fényeket és kéttónusú karosszériafényezést is rendelhetnek autójukhoz. Az új modell a már ismert 1,8 literes hibrid és 1,6 literes benzines hajtásláncokkal lesz kapható. A gyártás a tervek szerint 2020 novemberében indul, az első darabok pedig 2021 januárjában érkezhetnek a piacokra.

 

 

 

vzs/gyári felvételek2020-07-27

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

Chrysler PT Cruiser 1.6 Touring

Chrysler PT Cruiser 1.6 Touring - kiskép

Ár: 5.530.000 Ft
Felépítés: Kombi
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD Touring

Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD Touring - kiskép

Ár: 6.250.000 Ft
Felépítés: Kombi
Üzemanyag: Dízel
Váltó:

Részletes adatok...

Chrysler 300 3.0 CRD Touring

Chrysler 300 3.0 CRD Touring - kiskép

Ár: 12.700.000 Ft
Felépítés: Kombi
Üzemanyag: Dízel
Váltó: Automata

Részletes adatok...