hirdetés
hirdetés
  • 728_90
  • gyulai_fiat_tipo_sedan_728x90_180131
  • gyulai_fiat_500_csalad_728x90_180131

Citroen DS5- legjobb családi autó

A Top Gear magazin szerint "a DS5 remekül megtervezett, elegáns, futurisztikus autó, kívül és belül egyaránt." Az új Citroën DS5 egy aerodinamikai remekmû, elmés megoldásokkal, áramló vonalakkal és dinamikus profillal.


Kifinomultan családias


Sokan úgy fogalmaznak: az új Citroën DS5  kifinomult, elõkelõ, egyedi stílusú, és drámai hatást keltõ  autó. A Top Gear magazin egyszerûen a legjobb autónak nyilvánította a Citroënt, ráadásul immmár a második egymást követõ évbennyert a márka: most a DS5 nyerte el az Év Családi Autója címet.

                                                                                
A valóban családi méretû DS5, amely eleganciával ötvözi az egyedi stílust és a kreatív technológiát, és amelynek formavilágát a repülés ihlette, számos ismert modellt elõzött meg a versenyben, és büszkén vitte haza a  legjobb családi autónak járó elismerést. 

A Top Gear magazin szerint "a DS5 remekül megtervezett, elegáns, futurisztikus autó, kívül és belül egyaránt. A beltér rendhagyó, de ésszerû, izgalmas, de funkcionális. Ráadásul nagyon aprólékos mûgonddal jártak el a kivitelezés során -  ami az autó többi részére is igaz -, és ez teszi igazán vonzóvá a DS5-öt. Mindez azt bizonyítja, hogy a DS5 sokkal több,  mint egy félszívvel összerakott német limuzinutánzat.” 

A Top Gear magazin immár a második egymást követõ évben díjazza a Citroënt: 2010-ben a DS3 nyerte a „Az Év  Kisautója” elismerést. 

Linda Jackson, a Citroën UK ügyvezetõ igazgatója elmondta: „Óriási eredmény, hogy a Citroën már másodszor nyeri el a Top Gear magazin elismerõ díját. Ez a siker is azt bizonyítja, hogy a DS modellcsaláddal a Citroën hivatkozási ponttá vált a formatervezés területén. Az új DS5 egyedülálló stílusával, utánozhatatlan Citroën hangulatával és az  innovatív  Hybrid4  technológiával  kiemelkedik a tömegbõl.  Az új DS5 az autózás különleges élményérõl szól, és az egész családnak élvezetet nyújt.” 

Az új Citroën DS5 egy aerodinamikai remekmû, elmés megoldásokkal, áramló vonalakkal és dinamikus profillal. A modell  kompakt és dinamikus kialakítása okán nagyon könnyen  kezelhetõ, és hangszigetelése is kiváló.  A repülõgépek pilótafülkéjére emlékeztetõ – számtalan vezérlõgombbal csábító – vezetõülés és környezete úgy tud esztétikus  lenni, hogy  közben maximálisan ergonomikus marad. Az eredeti és kiváló minõségû anyagok, a kifinomultság azonnal lenyûgözik a szemlélõt. 

Az új Citroën DS5 2012 elsõ negyedévében kerül forgalomba. 

 
Kapcsolódó cikk:


Citroen DS5 öt csillagos

gyári kép2011-12-09

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

Citroen C1 1.0i Spot

Citroen C1 1.0i Spot - kiskép

Ár: 1.990.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Citroen C1 1.0i Spot

Citroen C1 1.0i  Spot - kiskép

Ár: 2.165.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Citroen C1 1.0i Comfort

Citroen C1 1.0i Comfort - kiskép

Ár: 2.515.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...