hirdetés
hirdetés
  • 728_90
  • 728_90_2

Citroen DS5- legjobb családi autó

A Top Gear magazin szerint "a DS5 remekül megtervezett, elegáns, futurisztikus autó, kívül és belül egyaránt." Az új Citroën DS5 egy aerodinamikai remekmû, elmés megoldásokkal, áramló vonalakkal és dinamikus profillal.
hirdetés
  • 300_250
  • 300_250
  • fiat_haszon_300x250_170411


Kifinomultan családias


Sokan úgy fogalmaznak: az új Citroën DS5  kifinomult, elõkelõ, egyedi stílusú, és drámai hatást keltõ  autó. A Top Gear magazin egyszerûen a legjobb autónak nyilvánította a Citroënt, ráadásul immmár a második egymást követõ évbennyert a márka: most a DS5 nyerte el az Év Családi Autója címet.

                                                                                
A valóban családi méretû DS5, amely eleganciával ötvözi az egyedi stílust és a kreatív technológiát, és amelynek formavilágát a repülés ihlette, számos ismert modellt elõzött meg a versenyben, és büszkén vitte haza a  legjobb családi autónak járó elismerést. 

A Top Gear magazin szerint "a DS5 remekül megtervezett, elegáns, futurisztikus autó, kívül és belül egyaránt. A beltér rendhagyó, de ésszerû, izgalmas, de funkcionális. Ráadásul nagyon aprólékos mûgonddal jártak el a kivitelezés során -  ami az autó többi részére is igaz -, és ez teszi igazán vonzóvá a DS5-öt. Mindez azt bizonyítja, hogy a DS5 sokkal több,  mint egy félszívvel összerakott német limuzinutánzat.” 

A Top Gear magazin immár a második egymást követõ évben díjazza a Citroënt: 2010-ben a DS3 nyerte a „Az Év  Kisautója” elismerést. 

Linda Jackson, a Citroën UK ügyvezetõ igazgatója elmondta: „Óriási eredmény, hogy a Citroën már másodszor nyeri el a Top Gear magazin elismerõ díját. Ez a siker is azt bizonyítja, hogy a DS modellcsaláddal a Citroën hivatkozási ponttá vált a formatervezés területén. Az új DS5 egyedülálló stílusával, utánozhatatlan Citroën hangulatával és az  innovatív  Hybrid4  technológiával  kiemelkedik a tömegbõl.  Az új DS5 az autózás különleges élményérõl szól, és az egész családnak élvezetet nyújt.” 

Az új Citroën DS5 egy aerodinamikai remekmû, elmés megoldásokkal, áramló vonalakkal és dinamikus profillal. A modell  kompakt és dinamikus kialakítása okán nagyon könnyen  kezelhetõ, és hangszigetelése is kiváló.  A repülõgépek pilótafülkéjére emlékeztetõ – számtalan vezérlõgombbal csábító – vezetõülés és környezete úgy tud esztétikus  lenni, hogy  közben maximálisan ergonomikus marad. Az eredeti és kiváló minõségû anyagok, a kifinomultság azonnal lenyûgözik a szemlélõt. 

Az új Citroën DS5 2012 elsõ negyedévében kerül forgalomba. 

 
Kapcsolódó cikk:


Citroen DS5 öt csillagos

gyári kép2011-12-09

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

Citroen C1 1.0i Spot

Citroen C1 1.0i Spot - kiskép

Ár: 1.990.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Citroen C1 1.0i Spot

Citroen C1 1.0i  Spot - kiskép

Ár: 2.165.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

Citroen C1 1.0i Comfort

Citroen C1 1.0i Comfort - kiskép

Ár: 2.515.000 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...