hirdetés
hirdetés
  • 728_90
  • gyulai_fiat_tipo_sedan_728x90_180131

Az új Peugeot 2008 itthon ( Tesztek )

Az új 2008 bevezető indulóára a 100 LE 1.2 PureTech motorral 5.590.000 Ft, az új modell már elérhető a Peugeot márkakereskedésekben.

2020 Toyota újdonságok ( Hírek )

Új Yaris, új B-SUV, valamint a új RAV4 Plug-in Hybrid.

Heten, mint a vw-k ( Riporter jelenti )

A Volkswagen komoly modelloffenzívával, összesen hét újdonsággal készül az idei évre.

120 év Skoda ( Riporter jelenti )

Jubileumi év a ŠKODA AUTO számára: 2020-ban ünnepli az autógyártó alapítása 125 éves, emellett autógyártása kezdetének 115. évfordulóját, de a márka számos történelmi jelentőségű modellje is idén tartja jubileumát.

Kuga csllagok ( Riporter jelenti )

A vadonatúj Ford Kuga SUV a lehető legmagasabb, 5 csillagos értékelést kapta az autók törésbiztonságát vizsgáló Euro NCAP független szervezettől.

Kis villanyos ( Hírek )

A cseh márka 124 éves történetében egy teljesen új fejezetet nyit a CITIGOe iV, amely első a hamarosan több tagúra bővülő elektromos ŠKODA választékban.

Buszrekorder ( Riporter jelenti )

Egyedülálló teljesítményt ért el az IVECO BUS E-WAY autóbusz – egyetlen teljes töltéssel 527 kilométert teljesített a tesztpályán 12 óra alatt.

Ford hokibottal ( Riporter jelenti )

Az Explorer Plug-In Hybrid a Ford első hibrid hajtású modellje, amely 5 csillagos besorolást kapott az Euro NCAP tavaly bevezetett új, szigorúbb vizsgálatán. A jövőre már az EcoBoost Hybrid 48 voltos mild-hibrid hajtásláncával is megrendelhető Ford Focus volt az egyik első jármű, ami 5 csillagos eredményt ért el a 2018-as bevezetést követően.

A tizenötödik ( Hasznos )

A 2019-es pályázat I. kategóriájának győztese a Volkswagen Caddy 2.0 TDI DSG 4MOTION változat lett.

Jubiláló szépség ( Riporter jelenti )

Bemutatásakor a Capri reklámszlogenje így szólt: „Az autó, amit megígért magának”– és ezt az ígéretet több mint 1,8 millió ember váltotta valóra. A Caprit 17 éven és három modellgeneráción át gyártották Kölnben, a Ford németországi üzemében, egészen 1986-ig. Azóta is számtalan autós vágyik arra, hogy birtokolhassa, vezethesse és élvezhesse Európa egyik legnépszerűbb sportkocsiját.