hirdetés
hirdetés
  • 728_90
  • gyulai_fiat_tipo_sedan_728x90_180131

Passat Variant R-Line Edition

Kétezer példányra korlátozott darabszám: high-end felszereltséggel és csúcsmotorizáltsággal érkezik a Passat Variant R-Line Edition.

Már vezetni sem kell

 

A fekete szín dominál az utastérben is. A vezető és az első utas R-Line sportülésekben foglalhat helyet, az ülések középső sávját pedig nemes hatású nappa-, míg oldalpárnáikat Carbon-bőr borítja. A pedálok felülete szálcsiszolt nemesacél, s szintén nemesacélból készülnek az R-Line logóval díszített küszöblécek is. Az új hangulatvilágítás széles színskálát kínál.

passat_variant_2019_01

Mindezeken túl a Limited Edition csaknem minden új technikát már alapkivitelben kínál. Ezek közé tartozik a digitális műszeregység (Digital Cockpit), az üvegfelületű, 9,2 col képátlójú monitorral és beépített SIM-kártyával (eSIM), valamint R-Line nyitóképernyővel működő Discover Pro navigációs rendszer. Az új, vezetéknélküli App-Connect rendszernek köszönhetően az iPhone-alkalmazások első ízben csatlakozhatnak az Apple CarPlay segítségével Bluetooth-kapcsolattal az autó infotainment-berendezésére.

passat_variant_2019_02

További újdonság a Travel Assist technikája. E fejlett vezetői segédrendszerrel a Passat világszerte az első autók egyikeként közlekedhet egészen 210 kilométer/óráig részlegesen automatizált vezetéssel. A kormányzás, a fékezés és a gázadás feladatát ekkor egyaránt az autó veszi át, a vezetőnek elég csupán kezeit a kormánykeréken tartania. Utóbbit a márka első kapacitív – azaz már enyhe érintésre is reagáló –, bőrbevonatú multifunkciós kormánykerekével érzékeli a Passat. A Travel Assist rendszerében az első kamera, a Front Assist környezetmegfigyelő rendszer, a parkolási asszisztens (Park Assist), a sávváltást segítő berendezés (Side Assist) és a követési távolság automatikus szabályzása (ACC) új, intelligens vezetői segédrendszerré áll össze.

passat_variant_2019_03

A további szériafelszereltség része egyebek mellett az új IQ.LIGHT – LED-mátrixfényszórók, a környezet-megjelenítés (Area View) és az adaptív csillapítás-szabályzás (DCC) legújabb változata. A Volkswagen R GmbH által a bemutatóra kifejlesztett különleges modellváltozat sportos pozícionálását hangsúlyozza – akárcsak a Golf R és az új T-Roc esetében – az ESC off funkció, amellyel versenypályán kikapcsolható az elektronikus menetstabilizáló rendszer.

pohu2019-03-19

hirdetés

Ajánlott olvasnivaló

Érdekes lehet még

SEAT Cordoba 1.4 16V High End

SEAT Cordoba 1.4 16V  High End - kiskép

Ár: 3.199.000 Ft
Felépítés: Lépcsőshátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

SEAT Leon 1.4 TSI White Edition

SEAT Leon 1.4 TSI White Edition - kiskép

Ár: 5.235.400 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Benzin
Váltó:

Részletes adatok...

SEAT Leon 2.0 TDI White Edition

SEAT Leon 2.0 TDI White Edition - kiskép

Ár: 6.195.800 Ft
Felépítés: Ferdehátú
Üzemanyag: Dízel
Váltó:

Részletes adatok...