hirdetés
hirdetés

Opel

Wir leben Autos: az Opel értékek találó megfogalmazása

A “Wir leben Autos” nem csak a német gyökerekre utal és a kedvelt német mérnöki tevékenységre, hanem azt az erős érzést és szenvedélyt is kifejezi, ami áthatja munkánk minden részét.

A “Wir” üzenete a közös lelkesedés, a határozott és pozitív „meg tudjuk csinálni” hozzáállás, amely lehetővé teszi, hogy világosabb, meglepő és újszerű termékekkel álljunk fogyasztóink elé.

De nem csak autókat gyártunk, az autókért élünk és a “leben” szó kifejezi azt a magas szintű energiát, amit bárki megtapasztalhat, akinek az élete kapcsolatba kerül az Opellel. A célszerű Opel jellemzők gazdag kínálata, a mélyreható innováció vagy egyszerűen a vonzó, kortárs tervezés engedi sejtetni ezt.

Végül de nem utolsósorban hisszük, hogy a jövő “Autos” (autói) az embereknek szállítóeszköznél sokkal többet jelentenek majd. Az Opel gépkocsik nem pusztán a vezetésről szólnak, életünk nélkülözhetetlen részeivé váltak.

Napi mobilitásuk egyszerűbbé és élménydúsabbá tétele érdekében ötvözzük saját személyes tapasztalatainkat vásárlóinkéval. Folyamatosan keressük az új fenntartható módozatokat, amelyekkel pozitívan  befolyásolhatjuk – vagy láthatjuk el energiával – az embereket az Opel márkával való minden találkozás során.

A „Wir leben Autos“ a szenvedélyünk, az elhivatottságunk, a részletekre való odafigyelésünk, felelősségérzetünk, célunk, és igen, az önbizalmunk is.

Tehát ezek vagyunk.
Opel. Wir leben Autos.

/Forrás: márkahonlap/

 

Hivatalos oldal: http://www.opel.hu
Opel Corsa 2.955.000 Ft-tól
Opel Meriva 3.319.000 Ft-tól
Opel Astra 3.890.000 Ft-tól
Opel Mokka 4.590.000 Ft-tól
Opel Zafira 5.490.000 Ft-tól
Opel Zafira Tourer 5.999.000 Ft-tól
Opel Insignia 6.600.000 Ft-tól
Opel Antara 6.840.000 Ft-tól