hirdetés
hirdetés

SEAT

A Leon mindeddig sohasem látott módon egyesíti magában a SEAT márka alapvető erényeit. Sportos karakterű és sokoldalú előnyök jellemezte autó, amely a felsőkategória minőségi és műszaki színvonalát hozza el az alsó-középkategóriába. Az új Leon döntő lépés a SEAT márka- és növekedési stratégiája megvalósításának útján, ötajtós kivitele az idén ősszel érkezik, de a Leon család a későbbiekben további változatokkal is bővül majd“ – hangsúlyozta James Muir, a SEAT S.A. igazgatótanácsának elnöke.

Az új SEAT Leon erőteljes és érzelmekben gazdag és egyben sokoldalú, praktikus autó – a maga legszebb formájában. A teljes egészében új fejlesztésű Leon infotainment technikája vezetői segéd-rendszerei, futóműve és hajtásrendszere egyaránt high-end technikák sokaságát rejti . Motorjai az erőteljes dinamika és a példamutató gazdaságosság igényes kombinációival épültek. A SEAT úttörő az extrafelszerelésként rendelhető teljes LED-technikájú fényszóróival, és ebben a piaci kategóriában elsőként kínálja e fejlett megoldást. A LED-fényszórók az egyéni és dinamikus dizájn, illetve a kiválófényerő színvonalas ötvözetét adják.

Az új Leon mindezeken túl használati értékével is igen meggyőző. A korábbiaknál kompaktabb külső méretek mellett tágasabb belső térrel jelenik meg, miközben az igényes anyagválasztás és színvonalas kidolgozás egyértelműen kategóriája élvonalába emeli. Gazdaságosságával és károsanyag-kibocsátásával a Leon minden egyes erőforrása kategóriája legjobbjai között szerepel. Igazi különlegesség az automatikus motorleállítás és -indítás (Start-Stop System) rendszerével ellátott Leon 1.6 TDI, amelynek a vonatkozó szabvány szerinti átlagos üzemanyag-fogyasztása 100 kilométerenként mindössze 3,7 liter, széndioxid-kibocsátása pedig kilométerenként csupán 99 gramm.

Az új Leon 2013-ban érkezik Magyarországra.

 

/Forrás: márkahonlap/

Hivatalos oldal: http://www.seat.hu
SEAT Ibiza 2.777.800 Ft-tól
SEAT Cordoba 2.998.600 Ft-tól
SEAT Leon 3.927.400 Ft-tól
SEAT Altea 4.288.600 Ft-tól
SEAT Toledo 4.598.800 Ft-tól
SEAT Alhambra 7.877.000 Ft-tól