hirdetés
hirdetés

Suzuki

A Magyar Suzuki Zrt. üzleti tevékenysége mellett megalapítása óta nagy gondot fordít a társadalmi szerepvállalásra. A vállalat elkötelezetten segíti kulturális, szociális és gazdasági környezetének szereplőit, résztvevőit, hiszen a saját dolgozók, az üzleti partnerek, a vásárlók, a helyi közösségek iránti elkötelezettség megtérülő befektetés, amely hosszú távon tovább növeli a vállalat versenyképességét és fenntarthatóságát.


A felnövekvő generációk képzését segítik a közép- és felsőoktatási intézményekkel kötött együttműködési megállapodások, melyek alapján a Magyar Suzuki Zrt. tárgyi és anyagi eszközökkel támogatja az
iskolákban zajló szakképzési programokat.
Az esztergomi oktatási intézmények közül a Géza Fejedelem Ipari Szakközépiskola, a Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola, valamint a Bottyán János Műszaki Szakközépiskola részesült kiemelt adományban. A felsőoktatási intézmények közül a Magyar Suzuki elsősorban a győri Széchenyi István Egyetem, a Budapesti Műszaki Egyetem, a Budapesti Műszaki Főiskola és a Corvinus Egyetem Logisztikai Tanszéke munkáját támogatja, de számos egyéb oktatási intézmény is részesül a vállalat szakképzési támogatásában.

A Suzuki gépjárművei számos alapítvány, egyesület munkáját segítik:

Értelmi Sérülteket Szolgáló Társadalmi Szervezetek és Alapítványok Országos Szövetsége, Szalmaszál a Hajléktalanokért Alapítvány, az ÉTA közhasznú szervezet, valamint az Országos Katasztrófavédelem esztergomi tűzoltórészlege. A vállalat szűkebb környezetében is kiemelt figyelemmel kíséri a sport- és kulturális kezdeményezéseket, évek óta támogatja az esztergomi Várszínház munkáját, a Suzuki ifi-futballcsapatot és a magyar rögbi jeles képviselőit, az Esztergomi Vitézeket. 2007-ben támogatást kapott a Japánban megrendezett kórusfesztiválra látogatató miskolci Fazekas Mihály zeneiskola kórusa, valamint az esztergomi Nyári Fesztivál komoly- és könnyűzenei programsorozata is.

A jövőben vállalatunk társadalmi felelősségvállaláshoz kapcsolódó tevékenysége egyre inkább a környezetvédelemre fókuszál majd. Szándékaink szerint helyi szervezetekkel és érintettekkel karöltve egy olyan átfogó akciósorozatot tervezünk és valósítunk meg, amely példáként szolgálhat mind helyi, mind országos szinten.

 

/Forrás: márkahonlap/

Hivatalos oldal: http://www.suzuki.hu/
Suzuki SPLASH 2.203.000 Ft-tól
Suzuki Alto 2.499.000 Ft-tól
Suzuki SPLASH 2.574.000 Ft-tól
Suzuki Swift 2.790.000 Ft-tól
Suzuki SWIFT 2.990.000 Ft-tól
Suzuki SX4 3.949.000 Ft-tól
Suzuki SX4 4.499.000 Ft-tól
Suzuki Jimny 4.604.000 Ft-tól
Suzuki SX4 S-Cross 4.980.000 Ft-tól
Suzuki Grand Vitara 5.735.000 Ft-tól
Suzuki Kizashi 8.890.000 Ft-tól